DeaD_RosE Webmaster
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 32 Nerden : BiLmediqim YerDeN Lakap : ÖmER Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Sevgiliye Mektuplar... Paz Ekim 19, 2008 11:15 am | |
| SenYüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreğimdeki deli atışın sebebiHer gece uykum,her sabah güneşimYıldızım,ay'ım,akan kanımBitmeyen masalımBahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengimGökyüzüm,denizim,mavim sen Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,içkimdeki tat,yaşadığım hayat senSebebim,niyetim,geleceğim,geçmişim,bilinmezl iğim,belirsizliğim,kararlılığım,kararsızlığım senBitmez yolculuğum,sonsuzluğumSen,gözüm,elim,yüreğimBebe ğim sen Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçekleriniBilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimleÜzülecek olsan,içim erir,kalırım öyleSENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNANKırıyorsam seni,bu benim dengesizliğimdendir,şaşırmışlığımdandırKendimle kavgalıyım benBir yanım sana tutkun,bir yanım çok bencilKayboluşlara vuruyorum kendimi,seni üzdüğümü bilmedenHer kayboluşum yara açıyor sende biliyorumAh ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazenBakma bana birtanem,içimdeki aşkın büyüklüğünü ölçme bunlarlaSeviyorum diyorsam seni,öyleGereğinden fazla 'erkeğim'bazen,bağışla Seni bilirim ben,bir tek seniSeni söylerim,seni duyarım her yerde ve her zamanSensiz olmaya gücüm yok artık,sensizliğe katlanmak benim harcım değilSeni her şeyinle,ay parçası yüzünle,duruşunla,gülüşünle,bakışınla,konuşmanla,ç ocukluğunla,olgunluğunla,kızgınlığınla,şaşkınlığın la,güçlülüğünle,zayıflığınla kabul etmişim bi kereNE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTİR BENİBiz böyle sevdik birbirimiziSeni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi Seni özlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor kiYOKLUĞUNU YAŞAMAYI BECEREMİYORUM,ÜZGÜNÜMİçimdeki o 'fazla erkek'yokluğunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle başbaşa kalıyorumKatlanamıyorum anla,sensizliği 'yok' hükmünde sayıyorumSensizlik diye bir şey yok,öyleyse sensiz kalmak da yok Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bakAşkımı,yüreğimi,içimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorum,tut onuTut ve bırakmaBen maviyi sende buldum,beni BAŞKA RENKLERLE KANDIRMA | |
|
İceKaLp Webmaster
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Nerden : YaLan Dünya Lakap : HuSoCaN Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 19/10/08
| |