Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşk Sözleri

YazarMesaj
DeaD_RosE
Webmaster
Webmaster
DeaD_RosE

Erkek
Lakap : ÖmER
Ruh Hali : Aşk Sözleri Ssstt10
Takım : Aşk Sözleri 1447

Aşk Sözleri Empty
MesajKonu: Aşk Sözleri   Aşk Sözleri Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 11:25 am

Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye bitenAşk Sözleri Nokta Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyenAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Hayatta üç şeyi sevdimAşk Sözleri Nokta Seni, kalbimi, ümit etmeyiAşk Sözleri Nokta Seni sevdim, sensin diyeAşk Sözleri Nokta Kalbimi sevdim, seni sevdi diyeAşk Sözleri Nokta Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diyeAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Hayatta iki kör tanıyorum; 1Aşk Sözleri Nokta'si senden başkasını görmeyen ben, 2Aşk Sözleri Nokta'si beni göremeyen senAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardıAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdıAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdimAşk Sözleri Nokta Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdimAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardırAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanemAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdirAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Ağlayışımm terk edip gidişine değilAşk Sözleri Nokta Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştimAşk Sözleri Nokta Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittinAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdımAşk Sözleri Nokta Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksınAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlarAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyimAşk Sözleri Nokta İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"Aşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdirAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdirAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktırAşk Sözleri Nokta Cevabı müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibimAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Güzelsin, şirinsin, şahanesinAşk Sözleri Nokta Çektiğim çileme tek bahanesinAşk Sözleri Nokta Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesinAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardımAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Allah'ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasınAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydiAşk Sözleri Nokta Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtimAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyazAşk Sözleri Nokta Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsunAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem kiAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludurAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacakAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri NoktaAşk Sözleri Nokta
http://chatlaq.eniyiforum.net

Aşk Sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası