Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Romantik Sözler

YazarMesaj
DeaD_RosE
Webmaster
Webmaster
DeaD_RosE

Erkek
Lakap : ÖmER
Ruh Hali : Romantik Sözler Ssstt10
Takım : Romantik Sözler 1447

Romantik Sözler Empty
MesajKonu: Romantik Sözler   Romantik Sözler Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 11:31 am

♥ ♥ Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirirRomantik Sözler NoktaTipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibiRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülümRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsunRomantik Sözler Nokta

♥ Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

♥ Bir gün bir rüzgar eserse oralaraRomantik Sözler NoktaBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yollaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

♥ Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

♥ Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursunRomantik Sözler Nokta

♥ Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken Ipler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUNRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanemRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülümRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyimRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasinRomantik Sözler Noktasevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasinRomantik Sözler Noktamutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasinRomantik Sözler Nokta

♥ Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara

♥ Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden ba$kasini gormeyen benRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdimRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

♥ Ölsen bile benden kurtulamazsinRomantik Sözler Nokta Kefen olur bedenini sararimRomantik Sözler NoktaYagmur olur üzerine yagarimRomantik Sözler NoktaÇiçek olur mezarinda açarimRomantik Sözler Nokta Ölsen bile benden kurtulamazsin

♥ Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedimRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Bir Gün Cehennemde KarsilasabilirizRomantik Sözler Nokta Sen Kalp Hirsizi Oldugun için , Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim içinRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan, sandal yapiyor, dereye birakiyorumRomantik Sözler Nokta ister yuzsun, ister batsin, ister bir caliya takilsin o kagit sandal, hep derenin bir yerinde olucak biliyorumRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildirRomantik Sözler Nokta

♥ Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zamanRomantik Sözler Nokta

♥ Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsinRomantik Sözler Nokta

♥ Sen elimden tutunca, deniz basardi içimiRomantik Sözler Nokta Sen elimden tutunca, yüregim yesil yosunlara takilip günlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdimRomantik Sözler Nokta

♥ Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeterRomantik Sözler Nokta Çünkü ben o rüzgardayimRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bittiRomantik Sözler Nokta Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecekRomantik Sözler Nokta Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecekRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Ask bir elma sekeridirRomantik Sözler Nokta Sekeri yersin sapi kalirRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Rüyalarini gül yapraklaiiyla yatagini papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresinRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim, bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi, bilmedigimi yasatti, iste o ani senle yasadim senle sevdimRomantik Sözler Nokta

♥ Kalem olsa dünyadaki bütün agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yinedeRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Yaprak döken gençligimin satir aralarinda alti kirmiziyla çizilmis ve tirnak içine alinmis suskunlugumun bas harflerisinRomantik Sözler Nokta

♥ Utanirim , söyleyemem yasadigim yalnizligi , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleriRomantik Sözler Nokta

♥ Yaninda benden yakin baska biri de olsa , her seyi inkar etmis inandirmis olsanda , ve ona duygulanmis sevdalanmis olsanda , biliyorum bu gece beni düsüneceksinRomantik Sözler Nokta

♥ Sevgimiz yavas yavas süzülen çisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinstenRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinligindeRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Sert rüzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibiRomantik Sözler Nokta

♥ Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeniIRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler NoktaRomantik Sözler Nokta

♥ Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin
http://chatlaq.eniyiforum.net

Romantik Sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-