DeaD_RosE Webmaster
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 32 Nerden : BiLmediqim YerDeN Lakap : ÖmER Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: şarkı sözlerinden mesajlık bölümler..... Paz Ekim 19, 2008 11:38 am | |
| BİR GÜN BİR ÇILGINLIK EDİP, SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLESEM ALAY EDİP GÜLER MISIN ? YOKSA SEN DE SEVER MISIN ?
SORANLARA UNUTTUM DİYORUM, ADI NEYDİ HATIRLAMIYORUM, BEN ARTIK SEVMİYORUM, AMA ÖYLE DEMİYOR İÇİM, SUSMUYOR SUSMUYOR KALBİM, HALA DELİ DİVANEYİM
BEBEĞİMSİN KIYAMAM HASRETİMSİN KOPAMAM İÇİMDEKİ ASKIMSIN BEN SENSİZ YASAYAMAM
SEN GİTTİN GÜNEŞ DOGMADAN, SARI GÜLLER KOKLADIM SENİN TENİN DİYE, DOKUNDUM ONLARA GÖZLERİMLE; SEN DİYE SENİN GİBİ KANATTILAR GÖZLERİMİ, SENİN GİBİ ACITTILAR KALBİMİ
SENİN ALEV GÖZLERİN ERİTSE SU RUHUMU BUZ OLUR KESİLİRİM YANARKEN İÇİM SESİN BİR UÇURUM ÇAĞIRIRSA BENİ KUS OLUR UÇARIM YANARKEN İÇİM SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE GÖNLÜM BİR DELİ COŞTU SENDE
SACLARIN RÜZGARINDAN SAVURURKEN GÖNLÜMÜ SÜRGÜN OLUR GÖÇERİM BU DİYARLARDAN KİME DOKUNUR ELLERİM KİME DOKUNUR GÖZLERİM OLUM ÇIKAR KARSIMA YİNE SEN DERİM SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE GÖNLÜM BİR DELİ COŞTU SENDE
HASRETTEN ÖNCE NE VAR DANSEDIYOR İÇİMİZDE MIZRAP OLMUŞ VURUYOR GECENİN GAM TELİNE GİDİYORUZ YENİDEN O KAHREDEN UZAKLARA DUDAKLARIM MATEMDE GÖZLERİM AĞLAMAKTA
BİR ŞARKI BU NE HİCAZ NEDE CAZ YAŞANIR MATEMİ KAYBOLAN UFUKTA AĞLAMA SEVGİLİM BU SENİN ESERİN SİYAHIN MATEMİ AĞLAYAN GÖZLERİN
SİYAH BEYAZ BİR FİLM GİBİYDİN HERKES UYURKEN İZLEDİĞİM SEVGİLİM BENİM ÇOK ÖZLEDİM HER ZAMAN GİTMEK İSTEDİĞİM TATİL YERLERİ GİBİYDİN DERGİ SAYFALARINDA HİÇ GİDEMEDİĞİM BU BİR MASAL BASI İYİ MUTSUZ SONU SENLE BEN BATI DOĞU AMA DÜNYA YUVARLAK EN ÇOK SEVDİĞİM ŞARKIYDIN HERKESTEN ÇOK SEVİLDİN SEVGİLİM BENİM ÇOK ÖZLEDİM BEN KÜÇÜK BİR KIZ HEYECANLI OYUNCAKLARIM TAHTADANDI HEPSİ KIRILDI HEPSİ YAPIŞTIRDIM KALBİM ELLERİM KADAR KÜÇÜK DEĞİL
BU GÜN RESMİNE DOKUNDUM BEN ÖPTÜM YİNE YİNE SESİNİ ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÇOK SENİNLE BİRLİKTE KAYBOLANLARI ARIYORUM BAŞKA ŞEYLERDE AŞK ŞARKISI DEĞİL BU GELDİ İÇİMDEN GÜLÜMSE BIRKEZ BENİM İÇİN EĞER DUYUYORSAN NEHRİM OL GEL AK YİNE KELEBEK OL GEL UÇ YİNE ÇİÇEĞİM OL GEL AÇ YİNE RÜZGAR OL
Sar beni ben sana kendimi feda etmişim sev beni Bu cani uğruna heba etmişim sevgilim herselim Gönlüme taht kuran dilberim
Sevdalar aşka doymak için vuslatlar sana kanmak için Denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sizi dinmiyor Ne doyarım ne kanarım ben sana dilberim
Vur beni o gözler o kaslar ne ise yarar yor beni Feryatlar figanlar beni oyalar sevgilim herselim Gönlüme taht kuran dilberim
Seni ilk gördüğüm an kalbim duracaktı inan Kor alevler içinde yanıyordum heyecandan Seni ilk öptüğüm an dudaklarım kalbimde Seni beklemiş inan ölüyordum heyecandan Beni yakan aşkın kurşun mu denizde yediğim vurgun mu Ben aşık olmazdım ama senin aşkın bir başka
Yıktın duvarları yaramı sardın Yalnızca bildiğim bir şarkı var Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum DİKENSİZ GÜL OLMAKTANSA KARDELEN OLURUM !!!
Nerede sözler,nerede yüreğim Bende sevdim,sevmedim bilenim Ver elini sonsuza,al beni dünyadan KALMADI SEVENİM !!!
Sakaklar sakin geceler kara basan ellerim titrer kim bu ben kim bu susan ne soran var ne bilen sebebim yok bana kıyan kadınım sendin vazgeçtim rüyalardan beni sevmezsen yağmurları sev bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı hatıran var yüreğime sen sev yağmurları yağmurlar yağsın üzerime
Herkes bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim AŞK BÖYLEYSE SEVMEYİN SEVMEYİN !!!
Ay ışığına vuruldum ben Çok uzaklarda olsa da sonumuzu bile bile seviştim ben artık gece hiç olmasa da
Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansa da çok zor geçen günün ardından uyurken ben odam hep ışıksız kalmışsa da bu ev artık yuva değil bütün eşyalar üst üste terk etmeden önce
Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda Nefes alsam da yanında BU AŞK FAZLA SANA !!! | |
|
İceKaLp Webmaster
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Nerden : YaLan Dünya Lakap : HuSoCaN Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: Geri: şarkı sözlerinden mesajlık bölümler..... Salı Ekim 21, 2008 2:12 pm | |
| SaoL BiLader Süper oLmus... | |
|
DeaD_RosE Webmaster
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 32 Nerden : BiLmediqim YerDeN Lakap : ÖmER Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: şarkı sözlerinden mesajlık bölümler..... Salı Ekim 21, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
[ qudsaL_ayu ]
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Nerden : uzayN drnLqLryndN xD Lakap : ßaLLücü xzz Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: şarkı sözlerinden mesajlık bölümler..... Perş. Ekim 23, 2008 4:45 pm | |
| tsq... saoL | |
|
srcnx Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 31 Nerden : giDipTe göREmeDiGiNn yeR Lakap : srcnx Takım : Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: şarkı sözlerinden mesajlık bölümler..... Perş. Ekim 23, 2008 6:45 pm | |
| weowWWWWWWWW yakıYosUnnnnnnn | |
|
DeaD_RosE Webmaster
| Konu: Geri: şarkı sözlerinden mesajlık bölümler..... Cuma Ekim 24, 2008 1:39 pm | |
| saolunn qençlerr | |
|