Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Nerden : YaLan Dünya Lakap : HuSoCaN Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 19/10/08
Konu: Aşkım Sana Canım Feda ... Salı Ekim 21, 2008 2:27 pm
her yaptığım seye adınla baslıyorum gözlerini goruyorum içtiğim suda benliğini içiyorum sanki yudum yudum
bahar tüterdi üç ayaklı sobamız belki şömine basında gecmezdi sevdamız lakın hayallerimiz kaf dağının zirvesindeydi gözbebeklerindeki yolda kaybolayım bırak kapama gözlerini
uzan gonlumun yatağına çırılçıplak hayaller içinde karakalemlerle aydınlık resmini çizmek isterim bırak dokunayım yanağına dısarda kopsun fırtına boran biz gene eskisi gibi durmadan sevişelim yıldız yorgan sevişmelere hasret..
izin ver dokunayım yanaklarına gitme eskisi gibi erişmez hayallerim yokluğuna izin ver sarılayım sıcaklığına bahar damla damla yağsın göğsüme
bırak yansın kor olsun beden sana aksın hayatım adım adım alev alev hasretliğinde bedenim bir olsun bedeninle sermest saatlerde sana dokunan yüreğim olsun... seviyorum seni diyorum bir seni seviyorum baska bişi diyemiyorum ardından hatırlarsın martılar ağlardı gökyüzünde biz gülüşürdük çığlık çığlığa dışarda fırtınalar kopardı biz gecelerde sevişirdik düşlerde yasardık hayalleri tıkanmazdı sevdalar uzağa gitmemiştin o sıralar sazendeleri dinlerdik ayazlarda sarılırdık usul usul ıslak bedenlerimize göz goze gelirdik dudak dudağa hasretler kor olur yanardı avuçlarımızda... sen gülümserdin ya hani hafiften güneş doğardı yüeğimden bak seni seviyorum seni seviyorum diyorum ve hala baska bişi diyemiyorum yediğim içtiğim baktığım taptığım hiç bişi sen olmadı sen olamadı bende diyemedim zaten baska soz bi seni seviyorum derdim bak hala diyorum seni seviyorum şimdi yazmısım sana geceyi ferfat figan yürek sana susamış sen gelmişsin ansızın bi veda saatinde sarılmışım tekrar sıcaklığına gönul soframı kurmusum sazendeler eşliğinde gece ayazlarına nazır oturmuşsun yüreğime ve gene seni seviyorum diyorum üç ayaklı sobamızda bahar damlaları yeşil çiçekler yüzünde açmış uzan derim yüreğime çırılçıplak anadan doğma hayallerime bırak kaybolayım benliğinde unuttursun gozlerin yasanılmayası yaşanılmışlıklarımı unuttursun yokluğunu martıların feryatlarını sessiz çığlıklarımı unuttursun yosma kollarında uyanışlarımı bedbaht zamanlarımı kirlenen herşeye her yüze dair gece ayazlarında sevişelim martı sesleri eşlik etsin çığlıklarımıza gitme eskisi gibi bırak sarılayım tenine bırak gozlerim ellerin benim olsun gene diyorum seni seviyorum baska bişi demiyorum seni seviyorum hoşgeldin gülgüzelim gonlume HOSGELDIN..!!!!